Menu
Your Cart

Welcome to us! Take advantage of a 5% discount with the code TACTICAL5 for orders over € 50 - NOW!Return of goods

Pri menjavi ali vračilu prosimo, da izdelek skupaj z računom pošljete v pripadajoči embalaži na naš naslov: 

UPline d.o.o.

Zalog pri Šempetru 19A, 3311 Šempeter v SD, Slovenia 

Izdelek pošljite brez odkupnine, saj pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.


K paketu (v embalažo) priložite račun s podatki:

  • kdo je pošiljatelj paketa;
  • zakaj ga pošiljate: ali gre za menjavo, vračilo ali reklamacijo;
  • številko naročila, na katerega se nanaša menjava, vračilo ali reklamacija;
  • vaše želje po menjavi (za drugo številko/izdelek) ali po vračilu kupnine;
  • vaš TRR, kamor vam bomo, če tako želite, povrnili znesek kupnine, če menjave nimamo na zalogi oziroma če se odločite za vračilo kupnine.


Pri menjavi ali vračilu izdelka strošek poštnine bremeni kupca, medtem ko je ponovna dostava paketa brezplačna. Prosimo tudi, da embalažo ustrezno zaščitite, da se med dostavo ne poškoduje. Vse dodatne informacije lahko preberete tudi v Splošnih pogojih poslovanja ali nam pišete na E: prodaja@upline.si


Vračilo in menjava blaga ter pravica do odstopa od nakupa

  • Že kupljeno blago, pod pogojem, da je blago nerabljeno, nepoškodovano in v originalni embalaži, lahko kupec v roku 8 (osmih) dni od prejema blaga, pošlje nazaj prodajalcu in zamenjali ga bomo za drugo blago. Morebitno razliko v vrednosti blaga je potrebno doplačati. Strošek vračila blaga nosi kupec, strošek ponovnega pošiljanja pa prodajalec – lastnik spletne trgovine t.j. UPline d.o.o. 
  • Kupcu pripada pravica, da v 8 (osmih) dneh, po prevzemu blaga, pisno sporoči prodajalcu, da z izdelki ni zadovoljen ali da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, izdelke pa mora nato vrniti v roku 8 (osmih) dni od obvestila o odstopu od pogodbe nepoškodovane in v originalni embalaži s priloženim računom. 
  • Vračilo blaga v roku za odstop se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti prodajalca in sicer na E: prodaja@upline.si , blago pa vrniti v 8 (osmih) dneh od dneva nakupa oz. obvestila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa, ki ga kupec dobi priloženega z dostavljenim blagom. Prodajalec ne sprejema odkupnih pošiljk. Kupcu bo kupnina vrnjena v roku 3 (treh) dni izključno na njegov osebni ali poslovni TRR, najkasneje pa v 8 (osmih) dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe, brez da kupec to zahteva.